fbpx

Apuväline­kaupan Tampereen ja Turun myymälät palvelevat teitä

Tampellan Esplanadi 8, Tampere & Uudenmaankatu 19, Turku

UUSI MYYMÄLÄ NYT TURUSSA!

Turun myymälä löytyy osoitteesta:

Uudenmaankatu 19
20700 Turku
050 388 6540
turku@apuvalinekauppa.fi

Tervetuloa tutustumaan!

 

Tampereen myymälä on avoinna:

Ma . Pe klo 9 – 16

Turun myymälä on avoinna:

Ma – Pe klo 9 – 16

Arjen apuvälineet Tampereen ja Turun myymälöissä

Verkkokauppa palvelee teitä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, mutta olette myös lämpimästi tervetulleita Tampereelle Suomen Apuvälinekaupan myymälöihin!

Myymälässä vierailu mahdollistaa tuotteisiin tutustumisen ennen ostopäätöstä, vaihtoehtojen vertailun ja arjen apuvälineiden hankinnan nopeaankin tarpeeseen. Asiantuntevat myyjämme ovat valmiina auttamaan oikean ratkaisun löytämisessä, mikäli et ole vielä ihan varma, mikä apuväline on paras apu sinun tai läheisesi tilanteeseen. Valtava valikoimamme kattaa kaikki erilaiset suojat, tuet, arkiset välineet, kuntoutustuotteet, hygieniatuotteet ja vaatteet niin arjessa apua tarvitsevalle kuin myös hoitohenkilöstölle.

Valikoimassamme on paljon tuotteita myös urheilijoille. Kun tarvitset lisätukea tai suojia, tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa urheilijan lisävarusteet meiltä edullisesti!

Helpompi ja turvallisempi arki odottaa verkkokaupassa ja myymälässä – tervetuloa!

 

 

Olemme apunasi – turvallisesti

Kiinnitämme myymälässä erityistä huomiota turvallisuuteen ja hygieniaan, jotta asiointi on meille kaikille miellyttävää. Toivomme myös asiakkailta poikkeusajan käytänteiden noudattamista, kuten erityisen tarkkaa käsihygieniaa ja oman harkinnan mukaan maskin käyttöä. Ethän tule myymälään oireisena, koronavirukselle altistuneena tai jos lähipiirissäsi on tiettävästi altistunut.

Verkkokaupasta voit tilata kaikki tarvikkeet ja apuvälineet turvallisesti ja kontaktittomasti, mikäli olet sairastunut tai kuulut riskiryhmään.

Haluamme auttaa, mutta myös pitää huolta meistä kaikista!