fbpx

Käsihuuhde Alfa 500ml pumppupullo

Käyttövalmis käsien desinfiointiaine. Ei sisällä väriaineita tai hajusteita. Kuivuu nopeasti käsiin levitettäessä. Tuhoaa grampositiiviset  ja gramnegatiiviset (mukaan lukien TB) bakteerit ja sienet. Inaktivoi sekä vaipalliset virukset (mukaan lukien HBV, HIV, HCV, VACCINIA) että vaipattomat virukset (adeno, rota). Sisältää ihoa pehmentäviä ainesosia.

Käyttöohje: Tuote on tarkoitettu käsien hygieniseen desinfiointiin. Levitä noin 3 ml tuotetta pestyihin ja kuivattuihin käsiin. Hiero käsiäsi kunnes tuote on kuivunut. Käytetään mieluiten joka kerta ennen syömistä ja kontaminoituneiden pintojen kosketuksen jälkeen. Säilyvyysaika 3 vuotta valmistuspäivästä. Valmistuspäivä ja eränumero löytyy pakkauksesta. 

VAARA: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Helposti syttyvä neste ja höyry. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. 

Jos tuotetta joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmäärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Hävitä sisältö/pakkaus voimassa olevan jätteidenhävityslainsäädännön mukaisesti. Sisältää biosidia! Lue käyttöohje ennen käyttöä. 

13,00 

Varasto loppu

100g tuotetta sisältää:

71g etanolia (vaikuttava aine)

Paino 0.7 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.