Orthocare

Orthocare-tuotteet ovat amerikkalaisen valmistajan tukia, ortooseja ja apuvälineitä, joita maahantuomme ja jälleenmyymme. Hyvin laaja valikoima, erinomainen laatu ja verrattaen edullinen hinta tekevät tuotteista hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi urheilijoille, aktiivisille vanhuksille, tai sairauden, leikkauksen tai tapaturman takia toimintakyvyn alenemista kokeville. Orthocaren tuet ja ortoosit on suunniteltu edesauttamaan vammojen parantumista, helpottamaan kroonista kipua ja parantamaan arjen laatua. Niiden tarkoitus on tukea, suojata, korjata virheasentoja ja joko ohjata tai rajoittaa raajojen liikettä.

Tutustu vaihtoehtoihin verkkokaupassa ja tilaa tarpeisiisi parhaiten vastaavat tuotteet! Autamme mielellämme oikeiden vaihtoehtojen löytämisessä, ja voit myös tulla Tampereen ja Turun myymälöihimme tutustumaan tuotteisiin paikan päällä.

Tuet ja ortoosit urheilijoille, vanhuksille ja vammojen hoitoon

Orthocare on suunnitellut laajan valikoiman erilaisia tukia, ortooseja apuvälineitä kaikille kehon osille ja useisiin eri vaivoihin. Esimerkiksi lievät urheiluvammat paranevat usein nopeasti hyvin tuettuna, ja akuuttia tai kroonista kipua saa helpotettua tukemalla vaikkapa nivelrikosta, kulumista tai venähdyksestä kärsivää raajaa. Tukia ja ortooseja voidaan tarvita myös virheasentojen, lihasheikkouden, leikkauksen tai tapaturman takia. Oikein tuettuna kipeät nivelet ja raajat eivät haittaa arjen askareita ja liikkumista yhtä paljon, sillä nivelen kuormituksen keventäminen ja nivelen toiminnan edistäminen vähentää myös kulumasta tai vammasta johtuvaa kipua.

Orthocaren valikoima kattaa tuotteita käsien ja jalkojen eri osille, selälle ja moniin muihin käyttöihin. Tuotteita voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi, etenkin jos jokin vanha vamma meinaa kolottaa – esimerkiksi polvenlämmitin voi helpottaa palautumista liikunnan jälkeen.

Tuet ja ortoosit sopivat myös lapsille

Erilaiset tuet, ortoosit ja kehoa oikeisiin asentoihin auttavat apuvälineet soveltuvat urheilijoiden ja vanhusten lisäksi myös lapsille. Sairauden aiheuttamien vaivojen, synnynnäisen virheasennon tai tapaturman kokeneen lapsen lisäksi nopeasti kasvava lapsi voi kärsiä kasvukivuista, joita voi helpottaa sopivilla tukituotteilla.