Hygieniahaalarit

Hygieniahaalarit ovat erinomainen ratkaisu potilasvaatteiksi, sillä haalarit on suunniteltu mahdollisimman mukaviksi käyttäjilleen, mutta myös käytännöllisiksi ja hoitotyötä helpottaviksi. Hygieniahaalareiden monipuolisesta valikoimasta löydät haalarit sekä päivä- että yökäyttöön, naisille ja miehille, useissa eri malleissa ja useisiin eri käyttötarkoituksiin. Tutustu eri vaihtoehtoihin verkkokaupassa!

Hygieniahaalarit ovat mukavat ja käytännölliset potilasvaatteet

Hygieniahaalarit, eli suojahaalarit, ovat suosittu vaihtoehto potilasvaatteiksi esimerkiksi dementiapotilaalle, sillä haalarin riisuminen itse potilaan toimesta on muita vaatteita vaikeampaa. Laadukkaat ja hyvin istuvat hygieniahaalarit ovat mukavat päällä, mahdollistavat aktiivisen arjen ja mallista riippuen ne voivat näyttää lähes samalta, kuin mitkä tahansa muut tavalliset arkivaatteet. Haalareiden monipuolisuus ulkonäön sekä ominaisuuksien osalta tarjoaa verkkokauppaamme laajan valikoiman hygieniahaalareita miehille ja naisille, päivä- ja yökäyttöön.

Hygieniahaalareiden erilaiset ominaisuudet suunnitellaan helpottamaan hoitotyötä. Esimerkiksi vetoketju voidaan sijoittaa sekä selkään että haaroihin, jolloin erilaiset hoitotyöt voidaan tehdä ilman koko haalarin riisumista. Selässä oleva vetoketju ei paina makuuasennossakaan, ja haaravetoketjun avulla inkotinenssisuojan vaihtaminen on helppoa. Vastaavasti täydessä vuodelevossa olevalle potilaalle voidaan hankkia hygieniahaalari, jossa on pitkä vetoketju edessä.